Over ons

Marloes over Bas: Bas is een alleskunner, als hij iets interessant vindt en het heeft zijn aandacht dan kan hij alles. En dan heb ik het over een zolderverbouwing tot aan een website maken. Zo ook in fotografie, technisch is hij heel sterk en is de man van het grote plaatje. Hij is van ons twee de kritische noot, de denker en heeft veel geduld om dingen uit te leggen. Hij gaat gelukkig in heel veel dingen met me mee, als ik het maar goed kan onderbouwen. Hij is nieuwsgierig, kritisch, heeft droge humor en is communicatief sterk. Hij houdt van een biertje en gezelligheid, heeft een prachtig gezin en is mijn beste (foto)maatje.

Bas over Marloes: Marloes is de motor achter ieder project. Marloes zit niet stil en heeft geen zin om te wachten. Doen is haar motto en later zien we wel weer. Ze doet alles met de volle 100% overtuiging en dat zie je terug in het resultaat dat zij levert. Styling en creativiteit kenmerken haar werk. Zowel zakelijk als privé is Marloes zoals ze is. Eerlijk en oprecht en nooit te bang om te zeggen waar het op staat. Humor vindt ze belangrijk en dat is ook zeker te merken. Ze voelt zich nooit te groot voor een opdracht en geen opdracht is te groot. Marloes weet heel goed wat ze wil en sleept mij overal in mee. Door onze lange vriendschap vertrouw ik haar en durf ik samen de weg van inbeeldmet te maken tot een groot succes. Neem ook zeker een kijkje op haar eigen website marloesfotografeert.

over

Logo Inbeeldmet

InBeeldMet is een platform waarbij fotografie centraal staat. Naast dat wij al meer dan 20 jaar vrienden zijn hebben we inbeeldmet opgestart, omdat we een gezamenlijke passie hebben voor fotografie. Bruiloften en verschillende evenementen zijn de oorsprong van onze samenwerking waarbij fotografie de motor en het vliegwiel is waaruit InBeeldMet is geboren. De plek voor (beginnende) fotografen, merken en modellen samen komen om van elkaar te leren, vooral veel plezier te hebben en hun portfolio te vergroten. Dit doen wij door onze kennis op hedendaagse digitale wijze over te brengen, events te organiseren en community te starten. Vergeet niet onze nieuwsbrief,  blogs en instagram te volgen, want hier vertellen we alles wat we meemaken en of leuk vinden om te delen.